Seniortræning

Senior-træning

Træning for begyndere, genopfriskning for tidligere sejlere og tekniktræning for øvede

Hver mandag efter standerhejsning er der seniortræning for begyndere. Se i træningsplanen hvad emnet er og hvem der er instruktør og hjælpetrænere hver mandag. Træningens formål er at deltagerne senere på året vil kunne tage jollebevis (se Jolleprøve), der giver adgang til at sejle i klubbens joller på egen hånd. Vi starter hver mandag kl. 17:30 - de først ankomne begynder at rigge jollerne til, så vi kan være klar til at komme på vandet så hurtigt som muligt, hvilket vil sige omkring kl. 18:00.

"Sejlads for begyndere" e-bogen kan downloades gratis fra vores Shop, men vi bruger hovedsageligt Elevhåndbogen, som også kan købes der.

Hver tirsdag er klubbens mere erfarne seniorer (vil typisk have bestået jolleprøven) velkomne til at deltage i instruktion og træning!

Lektionsplan

1  Introduktion til Klubben og bådene (behandling af sejl,

pressening og båden). Klargøring af båd, hvad hedder

tingene. Stagvending

2 Sejlvinde og sejlretninger. Rollefordeling i båden og udtryk.

3 At udføre kontrolleret bomning

4 Kapsejlads på trekantsbane

5 At gå til fast mærke fra forskellige vindretninger

6 At sejle fra og anløbe havn. Mindske fart