Seniortræning

Senior-træning

Træning for begyndere, genopfriskning for tidligere sejlere og tekniktræning for øvede

Se i træningsplanen hvad emnet er og hvem der er instruktør og hjælpetrænere hver mandag.

Hver tirsdag er klubbens seniorer (nybegyndere, let øvede og erfarne) velkomne til at deltage i instruktion og træning! Træningens formål er at deltagerne senere på året vil kunne tage jollebevis, der giver adgang til at sejle i klubbens joller på egen hånd. Se "jolleprøve".

Vi starter hver mandag kl. 17:30 - de først ankomne begynder at rigge jollerne til, så vi kan være klar til at komme på vandet så hurtigt som muligt, hvilket vil sige omkring kl. 18:00.

"Sejlads for begyndere" e-bogen kan downloades gratis fra vores Shop, men vi bruger hovedsageligt Elevhåndbogen, som også kan købes der.

Lektionsplan

1 Introduktion til Klubben og bådene (behandling af sejl,

pressening og båden). Klargøring af båd, hvad hedder

tingene. Stagvending

2 Sejlvinde og sejlretninger. Rollefordeling i båden og udtryk.

3 At udføre kontrolleret bomning

4 Kapsejlads på trekantsbane

5 At gå til fast mærke fra forskellige vindretninger

6 At sejle fra og anløbe havn. Mindske fart